Slagerij Van Meurs, Beste ‘Worstmakerij Zuid Holland’

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde is Slagerij Van Meurs, Reeuwijk gekroond tot ‘Beste worstmakerij Zuid Holland’. Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman
Zoals het een vakman betaamt, geven Erwin en Ferry van Meurs de exacte receptuur van hun topproducten niet prijs! Wel benadrukken zij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde
Net als bijna 150 collega-slagers is Slagerij Van Meurs aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring
Het afgelopen jaar is Slagerij Van Meurs diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien zijn deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat het Worstmakersgilde niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.






Openingstijden

MaandagMa 13.00 t/m 18.00
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00
ZaterdagZa 08.30 t/m 15.00
ZondagZo t/m

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.