Minder zout, zelfde smaak
Natrium (zout) is één van de grootste smaakmakers in de meeste voedingsmiddelen en is ook noodzakelijk voor het menselijk lichaam.
Teveel natrium (zout) is niet gezond en daarom zijn wij overgeschakeld naar een zoutvervanger waarmee wij 35% tot 50% minder natrium (zout) verwerken in onze eigengemaakte producten.
Zoals u van ons gewend bent, zijn wij altijd met smaakvolle en mooie producten bezig. Daarnaast zorgen wij dat u als consument de gezonde en verantwoorde producten krijgt die u verdient.
Meer informatie?
Vraag ons gerust naar meer informatie. Wij helpen u graag met een gezonde en verantwoorde voeding!
Vleeswaren met natrium arm zout
- Achterham
- Polderham
- Eigen schouderham
- Gebraden gehakt soorten
- Boterhamworst
- Hausmacher
- Grillspek
- Alle grillworstsoorten
- Bacon
- Rookvlees
- Pekelvlees
- Gekookte rundertong
- Brabantse metworst
- Peper metworst
- Ossenworst
- Amsterdamse ossenworst
- Huisgemaakte paté
- Gedroogde peperworst
- Kookworst
- Pastrami
- Gegrilde bacon
- Casselerrib gekookt
- Casselerrib rauw
- Rookworst, alle soorten
- Balkenbrij
- Knakworst
- Barbecueworst
- Hammetjes om zelf te braden
- Honing hammetjes
- Zure zult
- Gebraden kipfilet
- Palingworst