Ons ambacht

Minder zout, zelfde smaak
Natrium (zout) is één van de grootste smaakmakers in de meeste voedingsmiddelen en is ook noodzakelijk voor het menselijk lichaam. Teveel natrium (zout) is niet gezond en daarom zijn wij overgeschakeld naar een zoutvervanger waarmee wij 35% tot 50% minder natrium (zout) verwerken in onze eigengemaakte producten.
Lees meer >>

Slachterij

Slagerij van Meurs is één van de laatste zelfslachtende slagerijen in Nederland!
Lees meer >>

Verwerking

Voordat het vlees in de toonbank van de winkel ligt moeten er nog een aantal dingen gebeuren.
Lees meer >>

Worstmakerij

Een groot deel van onze vleeswaren en worstsoorten worden binnen ons eigen bedrijf gemaakt.
Lees meer >>





Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.