Even voorstellen...
Mogen wij u voorstellen aan ons team!
Slager Eef Van Meurs is 50 jaar geleden samen met zijn vrouw Rina gestart met de slagerij in Winkelcentrum Miereakker.
Nu nog actief maar wel wat meer achter de schermen.
Meneer van Meurs zoekt nog graag naar de geschiktste runderen, hij helpt in de worstmakerij met het opbinden van hammen en rosbiefstukken
en natuurlijk helpt hij tijdens de feestdagen met het maken van rollades en het snijden van gourmetvlees.
Ferry is samen met Erwin de eigenaar van slagerij van Meurs.
Ferry is veel op het dorp (Kaagjesland) te vinden, waar hij zich op maandag bezighoudt met slachten. Dinsdag wordt het geslachte vlees uitgesneden en winkelklaar gemaakt. Op woensdag en donderdag wordt er worst gemaakt, gekookt, gerookt, verpakt enz. In het weekend is Ferry in de winkel te vinden waar hij de toonbank vol snijdt, en alles wat er verder mag worden afgesneden voor klanten, bestellingen enz.
Erwin is samen met Ferry de eigenaar van slagerij van Meurs.
Hij is 6 dagen per week in de winkel te vinden en houdt zich bezig met het reilen en zeilen in de winkel, hij zorgt voor alle grillproducten en zorgt dat alle ingrediënten voor alles wat in de winkel gemaakt wordt, denk aan de maaltijden, barbecue producten, vlugklaar producten voldoende en op tijd op voorraad zijn.
Roel is leerling slager, hij volgt de opleiding tot slager bij het SVO. 1 dag in de week is hij in de uitsnijderij te vinden om de basis van het slagersvak te leren. 3 dagen in de week werkt hij hard in de winkel voor de productie van vlugklaar producten en specialiteiten. In de loop van de tijd zal hij ook helpen met het bedienen van klanten.
Wouter is 1 à 2 dagen per week te vinden in de uitsnijderij en worstmakerij bij Ferry om het geslachte rund- en varkensvlees winkelklaar te maken en wekelijks het steeds groter wordende assortiment vleeswaren, verschillende worstsoorten, ham, rookvlees, enz te maken.
Ilse werkt ook al jaren mee, sinds ze met Ferry is getrouwd. Ze doet veel achter de schermen, zoals het maken van salades en sauzen, de administratie rondom het aan- en afmelden van het vee voor de slachterij. Ook zorgt ze ervoor dat we in de winkel allemaal dagelijks schone jassen en schorten kunnen aantrekken. Minimaal 3 dagen per week is Ilse in de winkel te vinden. Ook springt ze bij waar nodig.
Mandy heeft jarenlang in de winkel op Kaagjesland gestaan toen deze nog open was, sinds ze kinderen heeft is de winkel op het dorp dicht en nu werkt ze 3 dagen per week mee, en valt in waar het nodig is, ook achter de schermen doet Mandy heel veel.
Simon is bij ons in dienst gekomen na afloop van zijn stage. Hij volgt een opleiding bij SVO en is erg enthousiast en leergierig. Simon helpt met het maken van de vlugklaar producten, hij is inzetbaar in de keuken maar ook achter de toonbank om klanten te helpen.
Hendrina is (bijna) fulltime medewerkster, ze heeft op het SVO de opleiding traiteur behaald,dus staat meestal in de keuken, op vrijdag neemt ze de organisatie van de bestellingen voor haar rekening, ze neemt telefoon op, zorgt dat de slagers klaarmaken wat er besteld is en zorgt er samen met haar collega's voor dat het op tijd klaar staat en dat is soms best een hele klus maar Hendrina blijft altijd rustig en relaxed.
Danielle is 2 à 3 dagen per week werkzaam bij ons. Ze maakt salades, vlug klaar producten, maaltijden en ze helpt klanten. Ook beoefend ze haar hobby fotografie bij ons ;)
Ingrid is al jaren onze winkeljuffrouw. Twee dagen (of meer) is ze te vinden achter de toonbank om de klanten te helpen. Ingrid heeft voor alle klanten altijd een gezellig praatje of luisterend oor. Tussen door vult ze bij waar nodig.
Marit is een enthousiaste zaterdag hulp die ook in de vakantie's haar handen uit de mouwen steekt bij ons. Met een glimlach op haar gezicht en een vriendelijk woord, weet Marit een positieve sfeer te creëren binnen ons team. Ze werkt graag samen met collega's en helpt u graag aan de toonbank.
Marlinde is een van de gezellige verkoopsters op zaterdag. Ze is bij ons gekomen via haar vriendin Marit. Samen met de rest van het team maken ze er op zaterdag een leuke dag van.
Corina werkt van jongs af aan mee in het familiebedrijf dat eerst van haar ouders was en nu van haar broers. Zowel in de winkel als achter de schermen waar ook altijd heel veel werk is.
Lucas is een van onze koks. Hij bereidt samen met Hendrina en Danielle de maaltijden, ook grillt, bakt en braadt hij erop los: grillworsten, gehaktballen, kippenpoten, rollades... noem maar op!
Wilma is nog niet zo lang bij ons werkzaam maar Wilma heeft wel al zo'n 20 jaar ervaring met werken in de slagerij. Wilma is drie dagen per week bij ons te vinden. Ze is een echte winkeljuffrouw, heeft altijd een goed humeur en kan goed adviseren en maakt met iedereen een gezellig praatje zowel met de klanten als haar collega's.
Amelia is onze nieuwe enthousiaste medewerker. Een jonge, leuke meid die je op zaterdag in de winkel zult tegenkomen.
Amelia staat altijd klaar om alle klanten te helpen en te adviseren met een glimlach.
Of je nu op zoek bent naar het beste stukje vlees of gewoon wat advies nodig hebt over de bereiding, Amelia helpt je graag verder.
Frans is de oom van Erwin en Ferry, de broer van vader Eef.
Frans was jaren lang de slager in de winkel op het dorp en heeft daarnaast altijd langs de weg gezeten, (bestellingen horen aan het begin van de week en afrekenen van vorige week en wegbrengen aan het einde van de week.)
Nu helpt Frans nog enkele uren per week met uitbenen op het dorp en op zaterdag brengt hij de bestellingen weg.
Jochem is sinds enkele tijd bij ons werkzaam, op het dorp, en wil het vak leren vanaf het allereerste begin, het slachten. Jochem volgt nu de opleiding productie medewerker en gaat daarna(ast) de opleiding tot slachter volgen.
Ook leert hij herkennen, uitsnijden en winkelklaar maken van het vlees en in de worstmakerij kan Jochem ook zijn steentje bijdragen.